Lagkonkurranser i NM/LM

Submitted by
Anonym (ikke bekreftet)
Publisert
3. september 2021

Det skal arrangeres NM/LM i Trondheim 5.-7. november, og vi håper at så mange som mulig i region Trøndelag ønsker å delta! 

Mesterskapet er åpent for de som minimum fyller 13 år i 2021, og har rødt eller sort belte. 

 

 

 

De som ønsker å delta i lagmønster og/eller lagsparring må melde interesse for dette til Lise Grønnesby på lise@ntkd.no. Skriv navn, fødselsdato og grad, samt om du ønsker å delta i lagmønster, lagsparring eller begge deler. 

Vi kan ikke garantere at alle sammen får en lagplass, men vi skal prøve så godt vi kan å få med alle som ønsker å delta. Frist for å melde interesse for lagkonkurranser er søndag 19. september.

 

Det er noen regler som gjelder for utøvere i lagkonkurranser:

 

Lagmønster

I lagmønster gås ett mønster per runde som laget velger selv. Det trenger ikke å være de samme som deltar i lagmønster og lagsparring.

I lagmønster kan veteraner delta på seniorlag, juniorlagene gjelder for de som er 13-18 år, og man kan stille med ubegrenset antall lag.

 

Lagsparring

• Senior Damer Dan

• Senior Herrer Dan

• Eldre Junior Damer Dan/rødt belte

• Eldre Junior Herrer Dan/rødt belte

• Junior Damer Dan/rødt belte

• Junior Herrer Dan/rødt belte

 

Hver region kan stille med to damelag og to herrelag i hver klasse. Totalt max 12 lag. NB! Det er ikke mulig å blande aldersklasser. Det betyr at et seniorlag kun kan bestå av seniorer osv.

 

 

Minner om at å melde interesse til Lise Grønnesby kun gjelder for lagkonkurranser. Individuelle klasser må meldes på til klubbens påmeldingsansvarlig. 

 

Ta kontakt med Lise på lise@ntkd.no dersom dere har noen spørsmål!