God Nok i Trondheim

Submitted by
Antonie Cappelen
Publisert
25. mars 2022
godnok2022

12.-13. mars 2022 kunne det endelig arrangeres God Nok i Trondheim igjen! Dette var det 20. God Nok-seminaret i rekken, inkludert de som har blitt avholdt i Surnadal, Oslo, Tromsø og Fana. Pandemien satte en stopper for seminaret både i 2020 og i 2021.

godnoktrheim

Jentesparringsseminaret «God Nok» er for de som er redd for å gå sparring,  ønsker å føle seg tryggere, få bedre forståelse for sparring eller rett og slett ønsker å bli en bedre utøver.  De eneste kravene for å delta er at man har sparringsutstyr, fyller 12 år inneværende år og selvfølgelig er jente.

 

58 deltakere fra 9. gup til 3. Dan deltok i Trondheim. Aldersspennet var på 11-55 år, og hele 10 klubber var representert: Trondheim, Malvik, Melhus, Værnes, Selbu, Hustadvika, Byneset, Gauldal, Orkdal og Molde. Blant deltakerne var det alt fra de som hadde på seg sparringsutstyr for første gang, til utøvere som har konkurrert nasjonalt og internasjonalt. Det ble gjennomført 6 timer lørdag og 6 timer søndag, inkludert en times lunsj og en halvtime med teori, regelgjennomgang og filmsnutter. Etter endt økt lørdag ble det avholdt felles pizzamiddag i lokalene, for de som ønsket det.

gn

Tilbakemeldingene etter God Nok var veldig positive, og det var helt klart et økt behov for dette nå etter pandemien. Innsatsen var på topp hele helgen, til tross for støle muskler og blemmer under beina! Alle utfordringer ble tatt imot med iver og smil, og det var et privilegium å få være instruktører for en sånn gjeng. Håper vi sees igjen på neste God Nok!

instrgodnok

Instruktørene,
Rita Sivertsvik, Line Reiten og Linna Lundager